09:48 Haaksbergen - aangepast om 11:51

Een goed begin van 2019!

De jaarwisseling is achter de rug en bij elk nieuw jaar hoort ook het maken van goede voornemens.
Bij alle goede voornemens die u heeft gemaakt past deze pendag al klaar mee. Hoe makkelijk kan het leven zijn?
In eerdere berichtgevingen hebben wij als Lionsclub Haaksbergen u het belang willen aangeven om iets moois te doen voor uw medemens. Net over de drempel van het nieuwe jaar willen we u nog eens herinneren aan onze 2 mooie acties. Terwijl u zat te genieten van uw feestdagen zijn vrijwilligers bezig geweest om de inzamelboxen leeg te maken en alvast aan de tellingen van de D.E.-punten en het oude, vreemde geld te beginnen. En wat zijn we weer verrast door uw positieve medewerking. De tellingen zijn veelbelovend, maar nog belangrijker: we hebben nog een paar dagen te gaan!
De afgelopen feestdagen heeft u ongetwijfeld menig kopje koffie gedronken. En dat levert weer punten op voor één van onze goede doelen: pakken koffie voor de Voedselbank. Daarnaast bent u vast en zeker bij uw eindejaars-opruiming nog het een en ander tegengekomen aan oud geld of vreemde munten en dat is dan weer goed voor het uitvoeren van staaroperaties in Derde Wereldlanden. Spoort u ook u familie, kennissen en buren aan om mee te doen!
Haast u om dit alles in te leveren: tot en met zondag 7 januari staan de boxen nog klaar om uw giften van waarde te ontvangen. En wel op de bekende plaatsen bij de 3 supermarkten Jumbo, Plus en AH, de Praktijken Doktershuis (Wiedenbroek) en In Beweging (Kortenarstraat), apotheek De Waagh, en de gemeenschapsruimten in De Hoeve en Buurse. Komt u nog bij Wawollie: ook hier in te leveren. Vanwege de kerstvakantie doen de scholen nu even niet mee.
Neem deze kleine moeite en de eerste goede daad van het jaar is al verricht. En dan geldt voor u, maar ook vele anderen: een gelukkig Nieuwjaar!