Agenda

Ben & Carmen Steneker met Gerard Bierman in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Op zondagmiddag, 17 februari is er een gezellige Country-middag bij Partycentrum De Oude Molen, Fazantstraat 35 in Haaksbergen. Ben Steneker en  zijn dochter Carmen treden op.

Als speciale gast hebben ze goede vriend en uitstekende zanger Gerard Bierman uitgenodigd. Gerard timmert al heel lang met allround Music aan de weg maar de laatste jaren heeft hij zijn hart verpand aan Countrymusic. Door zijn prima stem en innemende persoonlijkheid is hij een echte publiekslieveling geworden. Bij de verkiezingen van de DCMA was hij vorig jaar genomineerd bij de 5 meest favoriete countryzangers van de Benelux. Zijn repertoire is afwisselend en hij zal zeker nummers van zijn favoriete zanger Alan Jackson laten horen.

Op 17 februari heeft de middag een extra feestelijk tintje omdat Ben’s vrouw Irene zijn 84 ste verjaardag een beetje gekoppeld heeft aan deze countrymiddag.

Daarom ook het extra gastoptreden van Gerard Bierman uit Meppel. Het mag best bijzonder genoemd worden dat iemand met de leeftijd van Ben nog regelmatig op het podium staat, onmisbaar gesteund door dochter Carmen.

Het is vooral de bedoeling er een leuke middag in ongedwongen sfeer van te maken samen met fans, vrienden, kennissen en familie, onder het motto: Let’s have a Party. Iedereen is van harte welkom, de entree is € 10.—p.p. en men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of 053-569 6878.  Aanvang is 14.30 uur en de zaal is geopend vanaf 14 uur.

17-02-2019
10 maart Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

10-03-2019
Sporthal de Bouwmeester
Haaksbergse revue Allô Jannaô

Wie & Wat: Haaksbergse Revue ‘Allô Jannaô’ met de 61e voorstelling ‘De weend met’

Wanneer: vrijdag 15 maart (première), zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart, vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2019

Aanvang: 20.00 uur

Waar: Theater De Kappen, Haaksbergen

Kaarten: € 18,50 per stuk, te koop via www.haaksbergserevue.nl

15-03-2019
Het 8e waterpolo scholentoernooi is alweer in zicht!

HAAKSBERGEN – De afgelopen zeven jaar was het waterpolo scholentoernooi elke keer weer een groot succes en daarom organiseert Z.V. Scholtenhagen ook dit jaar weer een scholentoernooi. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019 in zwembad de Wilder. Het toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo en lekker korte wedstrijden tegen elkaar te laten spelen. Het fluitsignaal van de eerste wedstrijden zal klinken om 18:00 uur.

ZV Scholtenhagen hoopt dit jaar op een net zo grote opkomst enthousiaste waterpoloërs als afgelopen jaar. Toen deden er maar liefst 14 teams mee aan dit toernooi, afkomstig van twaalf verschillende scholen uit Haaksbergen en omgeving. Wie zal dit jaar de Ter Avest Sport 2000 wisselbokaal mee naar huis mogen nemen?

Iedere school zal inschrijfformulieren ontvangen, de bedoeling is dat deze worden ingevuld en gemaild: wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl.  Ook niet-volledige teams en/of individuele spelers kunnen zich opgeven via dit e-mailadres. De deelname is GRATIS en opgeven is mogelijk tot en met 10 maart 2019. De deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Om het waterpoloën voor 23 maart alvast even te oefenen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen langskomen op de dinsdagtrainingen in de Wilder op 12 en 19 maart van 18:15 tot 19:15 uur. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere leeftijden altijd welkom om te kijken of mee te doen met enkele trainingen.

Dit jaar kunnen er maximaal 16 teams mee doen. Uit ervaring is gebleken dat dit aantal snel bereikt is, dus geef je zo snel mogelijk op via het bovenstaande e-mailadres. Vol is vol!

23-03-2019

Bekijk de volledige agenda op VVV Haaksbergen

Naar VVV Haaksbergen