Deprecated: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/rondhaak/domains/rondhaaksbergen.nl/public_html/wp-content/plugins/admin-menu-editor-pro/includes/shadow_plugin_framework.php on line 315
Adverteren in RondHaaksbergen - Rond Haaksbergen

Adverteren in RondHaaksbergen

De eerste uitgave van Weekblad Rond Haaksbergen verscheen op 24 januari 1995 huis aan huis in een oplage van 13050 stuks. Inmiddels zijn we circa 17 miljoen kranten verder en is de krant met de tijd meegegaan, nog steeds op Tabloid formaat maar tegenwoordig geheel in full color gedrukt, geniet en op 52 grams verbeterd wit ISO 72 met FSC/PEFC keurmerk.

Rond Haaksbergen worden er wekelijks 14.600 kranten op donderdag door 100 bezorgers huis aan huis geleverd in Haaksbergen en buitengebied, Buurse, Rekken, Rietmolen, Hengevelde, St. Isidorushoeve, Beckum en Usselo.

Belangrijke wekelijkse onderwerpen in Rond Haaksbergen: veel lokaal nieuws, GemeenteNieuws, Sport, Medische diensten, Kerkelijk Nieuws, lokale columnisten, Weerstation Haaksbergen, de Wijkagent, VVV agenda, Theater agenda en veel lokale en regionale adverteerders.

Adverteren in Weekblad Rond Haaksbergen kan wekelijks, het reserveren van advertentieruimte kan op maandag.
Advertentiemateriaal (complete PDF) aanleveren kan in overleg tot uiterlijk dinsdag 16.00 uur.
Moeten wij een advertentie voor u samenstellen dan ontvangen wij het materiaal liefst op maandag voor 14.00 uur, u ontvangt dan voor plaatsing een drukproef ter controle.

Wij adviseren u graag met een advertentiecampagne, want soms is 1 advertentie niet voldoende en is een gespreide publicatie een goed plan. Dat kan in Rond Haaksbergen, maar misschien is er behoefte aan een groter gebied, we kunnen uw advertentie dan tegen een sterk gereduceerd tarief doorplaatsen bij andere uitgevers zoals het Hofweekblad, AchterhoekNieuws of vele andere titels.

Een combinatie met online adverteren kan ook, veel lezers bezoeken onze website met de digitale versie van Rond Haaksbergen.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Anita Oltwater of Rene Bult?
Op de contact pagina staan onze gegevens.