Adverteren in RondHaaksbergen

Weekblad Rond Haaksbergen bestaat inmiddels 28 jaar, de eerste uitgave verscheen op 24 januari 1995 huis aan huis in een oplage van 13050 stuks. Inmiddels zijn we ruim 18 miljoen kranten verder en is de krant met de tijd meegegaan, nog steeds op Tabloid formaat maar tegenwoordig geheel in full color gedrukt, geniet en op 52 grams verbeterd wit ISO 72 met FSC/PEFC keurmerk.

Anno 2024: Rond Haaksbergen is gegroeid naar 15.750 kranten en deze worden wekelijks op woensdag/donderdag door ca. 100 bezorgers huis aan huis verspreid in Haaksbergen en buitengebied, Buurse, Rekken, Rietmolen, Hengevelde, St. Isidorushoeve, Beckum Boekelo en Usselo.

Belangrijke wekelijkse onderwerpen in Rond Haaksbergen: veel lokaal nieuws, GemeenteNieuws, Sport, Medische diensten, Kerkelijk Nieuws, lokale columnisten, Weerstation Haaksbergen, de Wijkagent, agenda’s, Theater-cultuur en Natuur en veel lokale en regionale adverteerders.

Adverteren in Weekblad Rond Haaksbergen kan wekelijks, het reserveren van advertentieruimte liefst op vrijdag, uiterlijk maandag voor 12 uur.
Advertentiemateriaal (complete PDF) aanleveren kan in overleg tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur.
Moeten wij een advertentie voor u samenstellen dan ontvangen wij het materiaal liefst op maandag voor 12.00 uur, u ontvangt dan voor plaatsing een drukproef ter controle.

Wij adviseren u graag met een advertentiecampagne, want soms is 1 advertentie niet voldoende en is een gespreide publicatie een goed plan. Dat kan in Rond Haaksbergen, maar misschien is er behoefte aan een groter gebied, we kunnen uw advertentie dan tegen een sterk gereduceerd tarief doorplaatsen bij andere uitgevers zoals het Hofweekblad, AchterhoekNieuws, Enschede, Hengelo e.o. of vele andere titels.

Een combinatie met online adverteren kan ook, veel lezers bezoeken onze website met de digitale versie van Rond Haaksbergen.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Anita Oltwater of Rene Bult?
Op de contact pagina staan onze gegevens.