09:00 Haaksbergen - aangepast om 12:57

Domijn weer beste werkgever in de branche

ENSCHEDE – Medewerkers van Domijn doen hun werk met hart en ziel. Dat blijkt uit het ‘Beste Werkgeversonderzoek’ van Effectory. Domijn is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2018 in de categorie woningcorporaties. Naast Domijn deden er nog 24 andere woningcorporaties mee aan het onderzoek. Domijn heeft als enige woningcorporatie drie sterren bemachtigd en is daarmee de hoogst scorende woningcorporatie. Op 7 maart 2019 maakt zij ook nog kans om Beste Werkgever van Nederland te worden.          

Effectory is een grote speler op het gebied van medewerkeronderzoek en laat de verkiezing jaarlijks terugkomen. Ook dit jaar beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun eigen werkgever. De uitkomsten van het onderzoek geven inzicht in tevredenheid, betrokkenheid, bevlogenheid, werksfeer en ontwikkelingsmogelijkheden. Domijn is branchewinnaar in de categorie non-profit.

“Wij zijn hartstikke trots op deze titel”, zegt Wilma van Ingen. “Als kersverse bestuurder ervaar ik elke dag weer hoe fijn het is om bij Domijn te werken. Ik zeg altijd; Domijn is net een tikkie anders. Het is een club met mensen die zich met hart en ziel inzet voor de huurders. Onze medewerkers krijgen alle ruimte, vrijheid én het vertrouwen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, elke dag weer. Zij maken écht het verschil. Ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe Domijn als enige woningcorporatie de drie sterren in de wacht sleept.”

Ook in 2015, 2013 en 2011 werd Domijn genomineerd. In 2015 werd Domijn winnaar in de branche. In 2013 behaalde de corporatie de derde plek.

Foto: Wikipedia