15:34 Haaksbergen - aangepast om 15:34

Inloopavond 12 maart bij ROC van Twente

5 maart 2020 – Op donderdag 12 maart tussen 18.00 en 21.00 uur organiseert ROC van Twente een inloopavond voor vmbo’ers die nog twijfelen over de mbo-opleiding die zij na de zomervakantie gaan volgen. Op 11 locaties in Almelo, Enschede, Hengelo en Rijssen gaan docenten en studenten graag in gesprek met de potentiële studenten en hun ouders/verzorgers.

Deze inloopavond is kleinschalig en persoonlijk van aard. Eindexamenkandidaten die nog niet 100% zeker zijn van hun opleidingskeuze kunnen hun laatste vragen stellen en nog even een kijkje nemen, zodat ze zich daarna goed geïnformeerd (voor 1 april) kunnen aanmelden voor een mbo-opleiding.

Tijdens de inloopavond is er ook informatie over cross-overs. Deze nieuwe opleidingen combineren het beste van twee werelden en sluiten zo goed aan op de arbeidsmarkt. De cross-overs die vanaf komend schooljaar worden aangeboden zijn: Vitaliteitsbegeleider in zorg en welzijn (Hengelo, Gieterij), Creatief technoloog (Enschede, Van Galenstraat), E-commercemanager (Almelo, Wierdensestraat/Enschede, Van Galenstraat) en Junior business controller (Almelo, Wierdensestraat).

Meer info en aanmelden
Op rocvantwente.nl/inloopavond is te vinden welke 11 locaties geopend zijn. Hier kunnen leerlingen zich ook aanmelden voor de inloopavond. Ouders en verzorgers zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom (zonder aanmelding).