10:17 Haaksbergen - aangepast om 10:20

Open huis bij Yoga Balanz

Zaterdag 15 oktober 14 tot 16.30 uur

HAAKSBERGEN – Yoga Balanz aan de Von Heijdenstraat 13C in Haaksbergen houdt op zaterdagmiddag 15 oktober een open huis. Yogadocente Inge te Kiefte hoopt die middag veel belangstellenden te begroeten.

Aan geïnteresseerden geeft ze graag uitleg over de lessen. “Het is heel laagdrempelig. Belangstellenden kunnen informatie inwinnen en zich eventueel aanmelden voor vier proeflessen. Ik merk dat veel mensen yoga nog best spannend vinden. Ze denken dat je daar lenig voor moet zijn. Dat is een misverstand. Als je kunt ademen, dan kun je ook aan yoga doen. Het doel is veel meer rust in je hoofd en lijf te ervaren”, aldus Inge te Kiefte. Bij Yoga Balanz zijn er verschillende lestijden. De groepsgrootte bedraagt maximaal twaalf deelnemers. Zowel vrouwen als mannen doen mee. “Maar ik zie toch dat vrouwen in de meerderheid zijn. Ook is er kinder-
yoga voor kinderen van vijf tot en met twaalf jaar.” Yoga bij Yoga Balanz geeft deelnemers een gevoel van rust in een wereld vol prikkels. Het zorgt voor meer welzijn. “Ik hoor van deelnemers dat ze meer rust in hoofd en lijf ervaren. Dat is belangrijk. Ook slapen ze beter en hoeven ze minder snel naar de fysiotherapie. We leven in een maatschappij met een overkill aan prikkels. Die stress kunnen we hier van ons laten afglijden”, zegt Inge te Kiefte. Op deze middag kunnen belangstellenden zich aanmelden voor vier proeflessen van dertig euro.

Open huis zaterdag 15 oktober, 14 tot 16.30 uur. Kijk op www.yogabalanz.nl voor meer informatie.