08 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 21:24

Voorjaarsmarkt DAC de Singel breidt uit

HAAKSBERGEN – De Voorjaarsmarkt in en Dagactiviteitencentrum de Singel van Wiedenhof (voormalig Wiedenbroek) was voorgaande jaren een groot succes en daarom wordt de markt verder uitgebreid.

Dit jaar zal ook Wiedenhof deel uitmaken van de markt die plaatsvindt op woensdag 15 mei van 13.30 tot 17.00 uur. Onder meer staan er marktkraampjes met eigen producten, een plantjesmarkt en zijn er diverse standhouders met unieke koopwaar. In de ruimtes van Dagactiviteitencentrum de Singel en Wiedenhof van Livio worden zelfgemaakte producten als kaarsen, (baby) knuffels, houtproducten, jam en geschenk – en decoratieartikelen aangeboden voor verkoop. Deze producten zijn gemaakt in dagactiviteitencentrum de Singel.
Daarnaast is er een plantjesmarkt met eigen opgekweekte plantjes zoals, tomaten, paprika’s, courgette, komkommer en diverse soorten perk- en kamerplanten. Er zijn demonstraties en ook kunnen bezoekers een workshop Macramé, glas etsen of een theeroos maken volgen. Hiervoor is aanmelden vooraf wenselijk (singel@livio.nl). Om de kosten te kunnen dekken wordt een bijdrage van 7,50 euro gevraagd.

Buiten op het tuinterras kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. De voorjaarsmarkt is gratis toegankelijk en iedereen is welkom van 13.30 tot 17.00 uur bij DAC de Singel, Wiedenbroeksingel 4 en Wiedenhof, Geukerdijk 14 in Haaksbergen.