Breaking news
10 jul - 11:36 Haaksbergen - aangepast om 11:41

Brandweer Haaksbergen met 28 manschappen in actie voor Aimee

De reden waarom is natuurlijk heel verdrietig, maar de spirit en enthousiasme is geweldig.

Klaas Reuvers, Bevelvoerder Post Haaksbergen is trots en blij dat er zoveel animo is vanuit het korps en het publiek. Er staat om 10.30 uur al een enorm lange wachtrij op de Parallelweg naast de Brandweerkazerne en de wasploeg van vandaag gaat er stevig tegenaan.
Grote emmers zeep, borstels en sponzen vegen vakkundig en snel over alle plekken van de auto’s en met de harde opzwepende muziek, een dansende bandweervrouw maken ze er een waar feest van.

Maar ze doen het allemaal voor Aimee!
Het korps Haaksbergen gaat vandaag/zaterdag auto’s wassen voor collega Aimée Timmerman – Van der Vall. Onze lieve brandweer collega is ziek en we gaan een doneeractie voor haar houden”, laat Klaas Reuvers van de brandweer Haaksbergen weten. In november 2020 kreeg Aimée de diagnose PLS. Het is een vorm van de spierziekte ALS. Reuvers: Dat heeft ons hechte brandweerkorps behoorlijk aangegrepen. Om Aimée een hart onder de riem te steken houden we komende zaterdag een doneeractie in de vorm van een autowasdag. De volledige opbrengst komt ten goede aan de Stichting ALS Nederland.” Brandweerlieden gaan van 10 tot 15 uur tegen een vrije gift auto’s wassen bij de brandweerkazerne aan de Parallelweg.

Foto’s Weekblad Rond Haaksbergen