11 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:39

Kerstmarkt Boekelo

BOEKELO – Op 14 december van 17.00 tot 21.00 uur is er weer de nieuwe grote kerstmarkt in het centrum van Boekelo. Vorig jaar is de kerstmarkt nieuw opgezet. En met groot succes.

Dit jaar wordt de markt zo mogelijk nog groter. De schaatsbaan komt weer, waar kleine en grotere kinderen naar hartenlust op kunnen schaatsen. Er wordt geschaatst met speciale schaatsen die ter plekke beschikbaar zijn. Je hoeft dus geen eigen schaatsen mee te nemen. Het is gratis, maar er kan een beperkt aantal kinderen tegelijk op de baan. Het kan dus zijn dat je even moet wachten. Ook mag je niet de hele avond schaatsen, zodat anderen ook aan de beurt komen.

Beckumerstraat vanaf  15.00 uur afgesloten

Houdt u er rekening mee dat de Beckumerstraat vanaf kapsalon Hair by Paulien tot Slagerij Wagelaar vanaf 15.00 uur afgesloten is voor verkeer. Supermarkt Coop helpt klanten die veel boodschappen hebben en verder weg geparkeerd hebben graag de boodschappen in de auto te krijgen, maar handiger is het om uw boodschappen wat eerder te doen.

Meer informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld als u nog een kraam wilt, kunt u terecht bij de commissie van de Boekelose Ondernemers Vereniging: Ingrid Langenburg: 06 – 839 824 00.