01 sep - 09:27 Haaksbergen - aangepast om 17:17

Politieberichten

DINSDAG 24 augustus 2021

Bij de politie komen klachten binnen van overlast van hangjongeren in de omgeving van het Assink Lyceum. Handhavers van de gemeente en de politie zullen daar extra toezicht gaan houden.

WOENSDAG 25 augustus 2021

Werd een gestolen zwarte damesfiets, merk Batavus, type Old Dutch door de rechtmatige eigenaar teruggevonden aan de Markt.

DONDERDAG 26 augustus 2021

Kreeg de politie de melding dat de ex-vrouw de woning niet wilde verlaten aan de Ambachtstraat. Ook was er inmiddels een tv kapot en lag een telefoon aan diggelen. Na bemiddeling van de politie heeft de 49 jarige vrouw uit Haaksbergen alsnog de woning verlaten.

VRIJDAG 27 augustus 2021

Zag een getuige op de Hengelosestraat,dat een man onzedelijke handelingen verrichtte op zijn fiets.  Betrof een man met een getint uiterlijk, deze zat op een fiets met fietstassen. Hij droeg een beige/bruine jas en een lichtblauw shirt/trui.

Kreeg de politie de melding dat er een man, mogelijk onder invloed van drank of drugs, zich hinderlijk ophield in de Blankenburgerstraat. De man had zich omgekleed op straat en een korte broek achtergelaten.  De man werd door de politie aangetroffen op de Zeedijk. Het bleek een 37 jarige Poolse man te zijn, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Tijdens het gesprek met de politie gaf hij aan met de bus naar Oirschot te willen.

ZATERDAG 28 augustus 2021

Werd een 19 jarige autobestuurder uit Almelo op de Goorestraat betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Uitslag ademanalyse 100 ug/l. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt. Tevens kreeg de 19 jarige een bekeuring voor het niet bij zich hebben van zijn rijbewijs.

ZONDAG 29 augustus 2021

Werd een 32 jarige autobestuurster uit Enschede op de Zeedijk betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Aan het politiebureau blies zij 400 ug/l. Een proces-verbaal werd opgemaakt.

Werd een 21 jarige scooterrijder uit Haaksbergen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zijn bijrijder bemoeide zich met de aanhouding, waarop de politie geweld moest gebruiken om dit te stoppen. Hierop zag de 21 jarige kans om weg te komen. Hij werd even later opnieuw aangehouden aan de Eibergestraat. De bijrijder wist in het tumult te ontkomen. De 21 jarige blies aan het politiebureau 570 ug/l waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Kreeg een 57 jarige bewoonster van Haaksbergen een Whatsappbericht van zogenaamd haar haar zoon, dat deze een nieuw telefoonnummer had. De 57 jarige trapte er niet in en deed melding bij de politie.

MAANDAG 30 augustus 2021

Kreeg de politie de melding dat een man zich aan het bevredigen was op de parkeerplaats in het bos tegenover Erve Bruggert. Zou gaan om een kalende man, lengte 1.80m en het betrof een jonge vent. Deze droeg een spijkerbroek en een shirt met vrolijke blauwe en groene kleuren. Door de politie werd de man niet meer aangetroffen

Bron: Politie Haaksbergen