13:04 Haaksbergen - aangepast om 13:05

Wereldtop Motocross strijdt in Harfsen om de punten

HARFSEN – Stichting Motorsport Harfsen is er trots op de Dutch Masters of Motocross-competitie wederom naar de Achterhoek te halen!

Zondag 1 mei Dutch Masters of Motocross in Harfsen

Jeffrey Herlings
In 2021 werd Nederlander Jeffrey Herlings voor de 5de keer in zijn carrière wereldkampioen. Herlings is de snelste motocrosser ter wereld, maar helaas ook een hele breekbare. Momenteel werkt hij aan zijn herstel en zal hij er alles aan doen om in Harfsen zijn comeback te maken. Duimen jullie mee?

Familie uitje
Onder de slogan: ‘Een dagje uit, een dagje Peppelenbos’ organiseert Stichting Motorsport Harfsen al vele jaren haar evenementen. Deze kenmerken zich door een unieke combinatie van top motocross en een dagje uit voor het hele gezin. 

Wij hebben een compleet afgeschermde kinderspeelweide “het Blagenparadijs” ingericht, waar de kids onder professionele begeleiding van lokale kinderopvang Graaf Jantje volop worden vermaakt, terwijl papa en mama van het spektakel op de baan genieten.

Zondag 1 mei: Aanvang trainingen 09:30, Wedstrijden 12:00. Meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Harfsen op www.mxharfsen.nl.