21 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:35

Maisdoolhof

BUURSE – Dwalen in ‘t Maisdoolhof het “perfecte uitje in de buitenlucht”. Niet alleen reuse gezellig, maar ook super gezond! Net als voorgaande jaren is er een leuke puzzeltocht uitgezet in ‘t maisveld aan de Meijersgaardenweg 5 in Buurse.

Er zijn twee speurtochten zowel voor de peuters/kleuters als voor de tieners met jaarlijks een wisselend thema. De entrée is 4,00 euro p.p. (0-2 jaar is gratis). Dit is inclusief de puzzeltocht en een waterijsje na afloop wanneer je de uitgang hebt gevonden.

Voor de achterblijvers zijn er gezellige zitjes, een bloemenpluktuin, voor de mooiste boeketten, bij het Rustpunt gemaakt waar koffie, thee, ijs, fris en andere versnaperingen te verkrijgen zijn. Het Maisdoolhof is dagelijks geopend vanaf a.s. zaterdag 17 juli tussen 10.00 en 17.00 uur. Na de schoolvakantie’s is het doolhof elke zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot aan de maisoogst! Pinnen is niet mogelijk! Er dient contant te worden betaald. Honden zijn welkom mits net uitgelaten en aangelijnd. Het doolhof is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens moeilijker toegankelijk.