15 sep - 21:37 Haaksbergen - aangepast om 21:38

2 tage Bier und muzikaal Lawinengefahr!

HAAKSBERGEN – Na twee jaren afwezigheid barst het feest op Scholtenhagenpark weer lös! Bezoekers kunnen  dit jaar genieten van niet één, maar twee dagen feest in echte Duitse stijl.

Ook is het volledige evenement dit jaar alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder.  Op vrijdag 30 september trapt men om 17.00 uur af. Traditioneel wordt het  startsein, van de succesvolle vrijdagmiddagborrel gegeven door het officieel aanslaan van het eerste vat. Voor deze middag zijn alleen all-inclusive tafels in de voorverkoop te bestellen. Hierbij is de drank (bier, wijn en fris) inbegrepen en natuurlijk mag ook het feestelijke buffet van Schlagerei Broekhuis niet ontbreken. Traditiegetrouw is er bediening aan tafel en is er de gehele avond duits entertainment. Er zijn hele tafels (8 personen) of halve tafels (4 personen) verkrijgbaar. Vanaf 20.30 uur is er afterparty met vrije entree.

De Duitse formule van de vrijdagavond wordt doorgetrokken naar de zaterdag (1 oktober) in de vorm van een (B)ocktoberfest. Met bierpullen, bockbier, bockworst en vooral veel Duits muzikaal lawinegevaar wil de organisatie haar bezoekers een ware beleving bieden! Naast bockbier en pils op de tap zijn er meerdere soorten bockbier uit fles verkrijgbaar. Het fest start om 19.30 uur, dus extra früh gemütlich! Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via www.oktober-festival.nl én mogelijk ook aan de deur (zolang de voorraad strekt).

Het gehele weekend worden er schappelijke muntprijzen gehanteerd. Er zijn diverse acts in Duitse stijl aangetrokken waaronder de bands ‘Ohne Gewähr’, die ‘Stadlfreunde’, ‘Huttenspass’ en ‘Ski meister Hanzi und die Alpenbrüder’. Dresscode voor het gehele weekend is Duitse klederdracht.

Jetzt geht’s lös auf 30 September und 1 Oktober!