14:10 Haaksbergen - aangepast om 10:13

20 jaar Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve

Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve is 20 jaar geleden ontstaan doordat eigenaar Tonny Reinders een bestaand vleesverwerkingsbedrijf in ST. Isidorushoeve heeft overgenomen. Nu in 2022 wordt het 20-jarig bestaan van Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve gevierd voor en met de klanten.

Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 40 medewerkers, 3 vestigingen, in Eibergen, Haaksbergen en Rekken en een marktwagen. Tonny Reinders: “Met ons team van gedreven en gemotiveerde medewerkers hebben wij in de loop der jaren een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van hoogwaardige vleesvoorziening aan de horeca, particulier en detailhandel. Dit met vertrouwd lekker, lekker vertrouwd vlees uit de regio.”
Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve is een jong, dynamisch, innovatief bedrijf en volop in ontwikkeling. Het rundvlees van de Hoeve is afkomstig van de eigen vleesboerderij in Rekken. De eigenaar: “Doordat de boerderij en onze nieuwe vleesverwerkingsruimte op één locatie zijn gevestigd, in het buitengebied van Rekken, hebben wij een korte keten en kunnen zo op een duurzame manier hoogwaardige vleesproducten produceren.” Duurzaam vlees uit de regio, van een uniek bedrijf in het oosten van het land! Duurzaam geproduceerd vlees houdt ook in dat het welzijn en comfort van de dieren voorop staat.

“Wij onderscheiden ons door de constante kwaliteit van onze vleesraskoeien die zomers buiten in de wei verblijven en ‘s winters in een hellingstal op stro, waarbij bijzondere aandacht is geschonken aan het dierenwelzijn”, stelt Reinders. “De koeien krijgen volop verse lucht en optimale ventilatie. De dieren zijn rustig omdat ze op een strobed liggen, wat de vleeskwaliteit ten goede komt. Ook de vleesvarkens worden in een stal in de buurt gehouden. De stal is uitgerust met een moderne klimaatregeling, vloerverwarming en ruim voldoende bewegingsvrijheid voor de varkens.

“Consumenten tonen een steeds stijgende belangstelling voor de herkomst van het vlees”, merkt Reinders. “Zowel het rundvlees als varkensvlees van Ambachtelijk vleesbedrijf de Hoeve is volledig traceerbaar! Onze ondernemingsstrategie is er ook op gericht om huisslachtingen van regionale, innovatieve kleinschalige veehouders te ondersteunen.”
Ook het verzorgen van rondleidingen voor klanten en belangstellenden hoort hierbij. Evenals de samenwerking met scholen waarbij ingezet wordt op educatie. Doel is om de bezoekers bewust te laten worden dat wij regionale en duurzame producten produceren waar wij trots op zijn!
Ook voor relatiepakketten voor bedrijven, BBQ’s en geheel verzorgde buffetten, voor grote en kleine partijen en vers bereide maaltijden, kunt u bij Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve terecht. “Met de marktwagen staan wij op 6 verschillende weekmarkten in de regio, onder andere in Neede, Rietmolen, Zieuwent, Aalten, Varsseveld en Lichtenvoorde. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vleesbedrijfdehoeve.nl.”

Om het 20-jarig bestaan te vieren hebben wij in de week van 20 tot en met 24 september speciale scherpe (dag)aanbiedingen waar alle klanten van kunnen profiteren. Reinders: “Wij zien u graag in een van onze winkels of bij onze marktwagen!”