12 mei - 14:52 Haaksbergen - aangepast om 21:53

35+ team Bon Boys weer in ere hersteld

HAAKSBERGEN – Het 35+ team gaat weer van start op de vrijdagavond bij SV Bon Boys. Ongeveer 10 jaar geleden is dit team gestopt omdat een hele zaterdag en 2 trainingsavonden niet meer te combineren viel met het privéleven  voor een groot deel van dit elftal. ,,In die tijd was dit wel het eerste elftal van Bon Boys dat de dubbel pakte, de beker en kampioenschap”, laten Martijn Wennink en Michel Papenborg als mede-initiatiefnemers weten. ,,Het idee is uit die groep ontstaan om op de vrijdagavond weer met een 35+ team te starten in het seizoen 2021-2022.” Uiteraard als dit mogelijk is met oog op de corona regels.

De vrijdagavond zal de vaste speelavond worden. Het plezier staat voorop en de spelers hebben al laten weten allemaal ‘onwijs veel zin te hebben om weer deel uit te maken van de club’ maar vooral ook het clubgevoel daarom heen. Ook is de hoop van het team en de club dat de vrijdagavond snel weer een bruisende avond kan en mag worden.

Martijn Wennink (l) en Michel Papenborg (r) hebben weer zin om met de 35+ bij Bon Boys te gaan voetballen op de vrijdag. Foto SV Bon Boys