12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:58

45ste Grote Prijs van start

Biljarten:

HAAKSBERGEN – De 45ste editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer  beginnen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te spelen.

,,We spelen met 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale”, legt Brian ter Braak de gang van zaken uit. De finale staat gepland op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart bij biljartcentrum de Oude Molen. De voorrondes moeten worden gespeeld tussen 11 oktober en 20 februari 2022 bij de locaties Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen. Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl. Ter Braak: ,,Op zaterdag 10 oktober om 16.00 uur wordt men geacht aanwezig te zijn op de ingedeelde speellocatie om samen de speeldata te bepalen.

Mocht iemand deze dag onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, dan is de teamleider op de hoogte van de beschikbaarheid.” De laatste winnaar van het toernooi was Marc Busschers.