31 mei - 15:15 Haaksbergen - aangepast om 14:16

4e editie Haaksbergse voetvolley kampioenschappen

HAAKSBERGEN – Na het grote succes in 2022 wordt dit jaar alweer de 4e editie van het Haaksbergse voetvolley kampioenschap georganiseerd door TC Haaksbergen. Op zondag 9 juli gaan de teams vanaf 10.00u de strijd met elkaar aan in 4 tegen 4 voetvolleypartijen. De inschrijving is open voor voetballers en vrienden/familie van. Geef je eenvoudig op met een team van 4 personen via voetvolley.tchaaksbergen@gmail.com (€ 10 per team). De winnaars van afgelopen jaar hebben zich alweer ingeschreven, durf jij de uitdaging tegen hen aan?

Het toernooi start met de poulewedstrijden waarin de bal 2x mag stuiteren. In het vervolgschema van het toernooi wordt het spel moeilijker gemaakt omdat de bal slechts 1 keer mag stuiteren. Rond 15.00u wordt het kampioenschap afgesloten met een hapje en drankje en natuurlijk de uitreiking van de prestigieuze beker aan het winnende team dat zich een jaar lang voetvolleykampioen van Haaksbergen mag noemen. Voetbal je in Haaksbergen? Stel dan een team samen met teamgenoten, vrienden of familie en schrijf je in! Wacht niet te lang want vol = vol. Uiteraard is publiek ook van harte welkom. Op het park kan onder het genot van een hapje en drankje worden gekeken naar de wedstrijden. Tijdens de prijsuitreiking is er dit jaar ook een grandioze verloting met vele mooie prijzen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met padel, de snelst groeiende sport van Nederland. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Jelle ter Braak via j_terbraak@hotmail.com. Graag tot zondag 9 juli bij TCH op het sportpark Scholtenhagen!