17 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 18:09

5 jaar Top1Toys in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Top1Toys viert dat het 5 jaar geleden bij Blokker Haaksbergen introk. En dat wordt gevierd met leuke aanbiedingen en een verrassende grabbelton. Haaksbergen zonder speelgoedwinkel? “Dat kon natuurlijk niet.”
Zo dacht Peter Verzijde er 5 jaar geleden ook over toen de laatste speelgoedwinkel in de Spoorstraat  de winkel sloot. De familie Put stopte ermee en eigenaar Verzijde van Blokker Haaksbergen zorgde ervoor dat je in Haaksbergen tot op de dag van vandaag prachtig mooi speelgoed kunt kopen. ”We besloten een deel van onze Blokker-winkel vrij te maken voor het speelgoed van Top1Toys, naar het shop-in-shop idee”, blikt Peter Verzijde terug. ”Dat was een goeie zet, want in de tussenliggende tijd hebben geconcludeerd dat een speelgoedzaak niet mag ontbreken in Haaksbergen.”
De komende weken tot 2 juni is het feest bij Top1Toys. Er staat een grabbelton met leuke prijzen en er zijn lustrumacties met mooie aanbiedingen. Het zal overigens niet verbazen dat ze bij Blokker-Top1Toys warm pleitbezorger van de Stenen Winkel zijn. Volgende maand is er een week die in het teken van die Stenen Winkel staat. ”Mooi dat daar aandacht voor is”, verzekert Verzijde. ”In veel plaatsen is het winkelaanbod teruggelopen en zijn nogal wat winkeletalages dichtgetimmerd. Haaksbergen is wat dat betreft springlevend. Daar zorgt het winkelend publiek in Haaksbergen voor. Laten we dat zo houden en de stenen winkel vieren.”