12 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:24

Maatje gezocht!  Samen vissen

Gaat u graag vissen? En lijkt het u leuk om af en toe samen langs de waterkant te zitten? Word dan maatje van Gerrit (73) uit Haaksbergen. Sinds zijn vismaatje is overleden, heeft hij niemand meer om mee te vissen. Daarom is mantelzorgconsulent Gerda van der Velde op zoek naar een maatje voor Gerrit.

Een aantal weken geleden kwam Gerda voor een huisbezoek bij Gerrit. Gerrit gaf aan dat hij graag weer zou willen vissen. “Ik ga graag vissen. De afgelopen 10 jaar deed ik dat samen met mijn vismaatje. Wekelijks trokken we er samen op uit. Ook toen ik problemen met mijn geheugen kreeg.” Samen brachten ze vele uurtjes door aan de waterkant. Totdat zijn vismaatje anderhalf jaar geleden plotseling overleed. “Sindsdien heb ik niemand meer om mee te vissen. Ik zou dat dolgraag weer willen doen, maar door mijn geheugenproblemen kan ik helaas niet alleen op pad.”

Aanmelden als maatje

Gerrit komt heel graag in contact met iemand die het leuk vindt om ООn keer in de week samen te gaan vissen. Lijkt het u leuk om maatje te worden van Gerrit? Meld u dan aan bij Gerda van der Velde, via telefoonnummer 06 – 1317 3322 of stuur een mail naar g.vandervelde@noaberpoort.nl.

Vind een Maatje

Maatjes zijn er op vele manieren en voor verschillende mensen. ‘Vind een Maatje’ is onderdeel van de Noaberpoort. Het is voor mensen die een maatje zoeken om samen iets te ondernemen, zoals samen wandelen, boodschappen doen of even bijpraten. De Noaberpoort is op zoek naar nieuwe maatjes.