10:54 Haaksbergen - aangepast om 10:54

Actie Bon Boys – Broekhuis groot succes

HAAKSBERGEN – Zaterdag 6 juni was het een drukte van belang rondom Kwaliteitsslagerij Broekhuis aan de Kalter. De bestelde Bon Boys bigshoppers konden worden afgehaald in een heuse ‘drive-thru’ op de Kalter.

Compleet met popcorn voor de kleinste klanten. René Broekhuis geeft aan dat de dag, met hulp van een aantal spelers van Bon Boys, goed is verlopen: ,,We kregen veel positieve reacties over deze actie en de wijze waarop de bigshopper afgehaald kon worden. In de voorverkoop waren al veel tassen verkocht, maar ook op de dag zelf ontvingen we nog spontane bestellingen. Ook van een aantal Haaksbergse bedrijven.” Bon Boys voorzitter Gert-Jan Klanderman is ook uitermate tevreden. ,,Fantastisch dat onze hoofdsponsor zo spontaan zijn nek uitsteekt en onze leden en ons zo een hart onder de riem steekt.

Deze betrokkenheid waarderen we enorm. Het  tekent onze sponsors en de club. En dat onze leden ook flink besteld hebben is natuurlijk helemaal geweldig. Zowel voor Broekhuis als Bon Boys.”

René Broekhuis zit alweer vol nieuwe ideeën voor de komende tijd. ,,Eerst deze actie goed afsluiten, waar nodig van leren en dan samen weer wat nieuws bedenken. Samen moeten we het doen”, aldus René Broekhuis.