22 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 21:09

Afscheidsreceptie Hans Leppink

Sinds jaar en dag is Haaksbergenaar Hans Leppink hét gezicht van het gemeentelijk team publiekszaken. Hans is bijna 48 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Haaksbergen, waarvan de laatste jaren als senior medewerker publiekszaken. Elke bezoeker van het gemeentehuis die de afgelopen jaren bij de balie moest zijn, werd dikwijls geholpen door de altijd vriendelijke en klantgerichte Leppink.

“De meeste mensen kennen mij van het klantcontact aan de balie in het verleden”, vertelt Hans. “Later zijn we meer op afspraak gaan werken en zat ik vaak met mensen om tafel voor allerlei verschillende zaken. Of het nou ging over begraven, het erkennen van kinderen, ondertrouw, huwelijken of partnerschappen. Ik heb altijd mijn best gedaan inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn.” Ook was Hans de drijvende kracht achter onder meer de naturalisatieceremonies, alle dienstverlening rond vreemdelingenzaken en talloze verkiezingen.

De hand schudden

Na al die jaren dienstverlening gaat Hans Leppink binnenkort met pensioen. Iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is op donderdag 30 januari van harte welkom om vanaf 16.00 uur langs te komen in het atrium van het gemeentehuis. Dan vindt namelijk zijn welverdiende afscheidsreceptie plaats.