14 dec - 14:00 Haaksbergen - aangepast om 10:27

Al 25 jaar een begrip voor Haaksbergen en omgeving!

Expert Bennink viert feest…

HAAKSBERGEN – Het is 18 december 2022 precies 25 jaar geleden dat Bert-Jan & Inge Bennink hun Expertwinkel in Haaksbergen zijn begonnen.  Bert-Jan werkte daarvoor al meer dan 10 jaar bij Bauknecht/Whirlpool als servicetechnicus en wilde graag voor zichzelf beginnen. Inge had het ondernemerschap van huis uit al meegekregen. Het middenstandsdiploma werd alvast door Inge behaald in juni 1997. Samen waren ze het er snel over eens dat een eigen zaak slechts een kwestie van tijd zou zijn. Dat het zo snel zou gaan hadden ze niet kunnen dromen.

Eind 1997 kwam er een pand vrij aan de Spoorstraat 65 (tegenwoordig Wibra) in Haaksbergen en alles raakte in een stroomversnelling. Planningen werden naar voren gehaald om nog voor de kerst in 1997 de winkel te kunnen openen. Met de nodige stress of alles op tijd af zou zijn en met hulp..héél veel hulp lukte dat!

18 December 1997 was de opening van Expert Bennink een feit en voelden ze zich direct thuis in Haaksbergen.

Expert Bennink viert dubbel feest!
Inge: “Peter is vanaf het begin werkzaam bij Expert Bennink; op 1 januari viert hij officieel zijn 25-jarig jubileum! Een grappige anekdote is dat toen Peter kwam solliciteren er nog helemaal geen winkel was om hem al te kunnen ontvangen…dus werd hij bij ons thuis uitgenodigd. Peter zag Bert-Jan en dacht dat hij een afspraak zou hebben met zijn vader. Het klikte aan alle kanten en na afloop van het gesprek dronken wij een biertje samen. Met nul klanten begonnen wij in Haaksbergen!

Tijdens de opening in 1997 kwam er een jongen vragen of hij stage mocht lopen. Die jongen was Natan en na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij Expert Bennink en een uitstapje elders, is hij sinds januari 2022 terug op het “oude” nest. Het voelt alsof hij nooit is weggeweest! Heel bijzonder en mooi om te zien dat klanten hem direct herkennen! Daarnaast zijn Leon, Ticho en Zenylson bij ons werkzaam tot volle tevredenheid! Ook zij maken de leukste en gekste dingen mee onderweg; zo zijn ze te vinden op Google Maps met onze Expertbus!”

In de loop der jaren zijn er zó veel verhalen en anekdotes dat ze er wel een boek over kunnen schrijven. Een hoop lief en leed maakten ze met elkaar mee maar ook een luisterend oor voor het lief en leed van hun klanten.

Bert-Jan en Inge waren bij de start van hun bedrijf het jongst beginnende ondernemersechtpaar in de wit- en bruingoed branche. Destijds is daar door diverse vaktijdschriften de nodige aandacht aan besteed.

In 2012 was Expert Bennink uit zijn jasje gegroeid en werd er gezocht naar een nieuw winkelpand in de Spoorstraat. Warenhuis Wildenborg aan de Spoorstraat 53 stopte ermee en zo was de verhuizing van Spoorstraat 65 naar 53 een feit. Een totaal nieuwe winkel met een nieuw interieur en een nóg groter assortiment. Natuurlijk is het de laatste jaren steeds weer aangepast en nóg uitgebreider geworden.

Elke dag weer doen zij hun uiterste best om de klant juist díe extra’s van Expert Bennink te geven! Samen met hun gezellige team zijn het specialisten die voor u klaar staan en u persoonlijk en eerlijk advies geven. Uiteraard zijn het specialisten die de nieuwe apparatuur vervolgens bij u thuis installeren, inbouwen en eventueel repareren.

Bij Expert Bennink bent u als klant het belangrijkst en dat houdt niet op nadat het nieuwe product is afgerekend. Om te zorgen dat u optimaal van uw nieuwe aanwinst kunt genieten biedt Expert verschillende handige diensten. Zo is er de Expert all-risks garantie. Toch handig wanneer je na het verlies van Nederland een schoen naar de tv hebt gegooid!

Inge: “Zo kunnen wij uw computer helemaal gebruiksklaar maken, kunnen wij het netwerk in uw huis installeren zodat u in elke hoek van uw huis een uitstekende verbinding heeft en kunnen wij u uitgebreid helpen met het inmeten, installeren en inbouwen van al uw nieuwe (huishoudelijke) apparatuur. De vervangingsmarkt van inbouwapparatuur voor in de keuken is de laatste jaren enorm gegroeid.”

Bert-Jan: “Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Online bestellingen geplaatst bij expert.nl/haaksbergen komen gewoon bij ons terecht. Dus: de weborder wordt door ons team in behandeling genomen en geleverd door ons en met ónze vertrouwde service! Zo weet u precies waar u koopt! Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons bestellen”.

Wie bij Expert Bennink binnenloopt valt de dorpse gemoedelijkheid en gezellige sfeer op… zó belangrijk! Bert-Jan: “Ik zeg altijd wees jezelf en blijf dichtbij jezelf. Behandel de klant zoals je zelf ook behandeld wilt worden!”.

Of u nu komt voor stofzuigerzakken, een tv, wasmachine of een föhn; de persoonlijke aandacht is méér dan goed!

Bert-Jan & Inge: “Wij willen graag al onze klanten uit Haaksbergen maar ook onze vele klanten uit de omliggende plaatsen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen dat wij hen maar óók vele nieuwe klanten mogen blijven begroeten! Uiteraard bedanken wij ook ons fantastische team; zonder hen zouden wij niet staan waar wij nu staan! Bedankt!

Het jubileumjaar 2023 van Expert Bennink zal uitgebreid worden gevierd met fantastische acties voor de klanten! We beginnen uiteraard op 18 december en toevallig is het dan  winterwarme koopzondag! Expert Bennink helpt u graag om ervoor te zorgen dat deze decembermaand er een wordt om nooit te vergeten. Zo hebben ze de beste december deals en een selectie met artikelen om er een leuke tijd van te maken met elkaar! Daarnaast profiteert u de hele maand december van gratis bezorging op alle producten vanaf 25 euro!

Zondag 18 december is het winterwarme koopzondag…Vier het feest met hen mee!