25 apr - 13:00 Haaksbergen - aangepast om 11:29

Allô Jannaô viert dit jaar haar 75 jarig bestaan

HAAKSBERGEN – De Haaksbergse revue Allô Jannaô viert dit jaar haar 75 jarig bestaan. Dat vinden we dan ook een heel mooie reden het eens op een andere manier aan te pakken.

We maken deze zomer wel revue, maar deze keer niet in het theater. Met dat idee kwamen we terecht bij de Schaapskooi van Haaksbergen: ’t Horstervennehoes. Het programma wat we daar brengen, is zoals u van ons gewend bent met sketches, zang en dans. Mooie kleding en decors die passen bij de omgeving van de schaapskooi maken het geheel compleet. De spelers maken natuurlijk ook het één en ander mee; de toekomst van Graads krijgt een verrassende wending, Jannaô krijgt wel een heel mooi cadeau en Tone en Gaitjan halen oude herinneringen op. Hier en daar komen er bijzondere gasten voorbij. Ook de Haaksbergse muziekwereld levert een mooie bijdrage aan ons spektakel. Al met al een feestje, waar wij als revue echt naar uitkijken. Graag willen we ons publiek uitnodigen voor deze jubileumvoorstelling. Wij spelen op vrijdag 14 juni 20.00 uur, zaterdag 15 juni 14.30 uur en 20.00 uur en zondag 16 juni 14.30 uur. Kom op de volgende data gezellig langs in ons clubgebouw (Scholtenhagenweg 27A, Haaksbergen) om uw toegangskaarten, op de wijze van 75 jaar geleden te kopen: in persoon. 28 april, 5-12-26 mei, 2-9 juni van 11.00-13.00 uur.

Toegangskaarten zijn € 23,50 p.p. inclusief één consumptie voor na de show. Deze kaarten worden niet online verkocht en zijn niet voorzien van stoelnummers.