12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:04

Ambachtelijke Vaderdagcombi bakker en kapper

HAAKSBERGEN – Dorpsbakker Middelhuis heeft in samenwerking met Barber’Ed een Vaderdagcadeau bedacht waar je zondag mee thuis kunt komen. Het rijk gevulde ambachtelijke brood-bier pakket, inclusief kappersbon, kost 19,- euro.

En zeker weten dat vader blij wordt van zo’n cadeau. Ellis en Arie van de bakkerswinkel aan de Veldmaterstraat hebben er werk van gemaakt: ,,Het Vaderdagpakket bevat een Radler biercake, ons populaire breekbrood met saus, een Rigtersbiertje uit Buurse en als extraatje voor alle vaders: de kappersbon van Barber’Ed.” En dat allemaal verpakt op een  door Sander Kottier handgemaakt metalen opbergrek. ,,Want vaders willen hun spulletjes nu eenmaal graag goed opruimen”, weet de bakkersvrouw uit ervaring.

Edwin Oostelaar van Barber’Ed reageerde spontaan toen Arie van Linstee hem vroeg mee te doen aan operatie Bakker-Baard. Arie: ,,Alle kappers mochten weer open en wij dachten waarom niet wat extra aandacht voor de mannen? Vaderdag komt eraan, daarom Edwin Oostelaar eigenaar van Barber’Ed gebeld en hij was gelijk mega enthousiast. We zijn van hetzelfde type lokale ondernemers; passievol en puur ambachtelijke. En zo is dit Vaderdagcadeau tot stand gekomen.” Het pakket is te bestellen in de winkel voor 19,- euro. Wees wel op tijd, want op is op. Bellen mag ook: 053 5742105.