18 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:33

Aole roop safari

EIBERGEN – De Midwinterhoorngroep Eibergen heeft traditiegetrouw weer een fraaie Midwinterhoornwandeling uitgezet voor 22 december a.s. Dit keer is het thema de Aole Roop Safari.

Ervaar ongerepte natuur, rauwe wildernis en prachtige flora, en laat de oeroude klanken van de midwinterhoorn op u inwerken en warm u aan het houtvuur  en u bent terug in de oertijd. De start is vanaf het openluchttheater en er kan gestart worden tussen 12 en 14.00 uur.

Onderweg heeft de Midwinterhoorngroep een stand ingericht, waar iedereen alle informatie kan vinden over de plannen van de Midwinterhoornplantage in Eibergen. U bent dan ook in de gelegenheid deze CO2 vriendelijke actie te ondersteunen door het kopen van een boom. Tijdens de safari gaat u natuurlijk weer over paden die normaal niet open zijn voor publiek Er zijn 2 afstanden te wandelen de korte van 6 km en de langere van 12 km. Omdat het een groene safari is zijn er ook een aantal groene verenigingen aanwezig bij de wandeling die u van informatie kunnen voorzien.

Of Jozef en Maria de stal nog op tijd halen is een groot vraagteken, maar mocht u ze tegen komen wijs hen de weg.

Voor de kinderen is er onderweg een rebus op te lossen. Aan het eind van de wandeling kunt u nog even over de kerstmarkt rondom en in de Oude Mattheus. Kortom een gezellig dag uit in Eibergen.