15:59 Haaksbergen - aangepast om 16:00

Bakker Bart opent tweede vestiging in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Op zondag 21 november is in Haaksbergen aan de Markt 22 de nieuwste Bakker Bart vestiging geopend. Franchisenemers Dennis en Jorieke Klein Poelhuis openden hun tweede vestiging in Haaksbergen waarbij zij zich gaan richten op de horecafunctie.

De vestiging aan De Markt in Haaksbergen heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer is gecreëerd met behulp van gezellig meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemers met hun team. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen, zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels De coproductie tussen franchisegever Bart’s Retail B.V. en de visie en inbreng van de franchisenemers Jorieke en Dennis Klein Poelhuis heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Speciaal voor de vestiging in Haaksbergen is er nieuw assortiment ontwikkeld dat aansluit bij de horecafunctie van deze vestiging. Nieuw in het assortiment zijn koffie van barista-kwaliteit, verse kruidenthee en warme lunchproducten die vers worden bereid op een bakplaat.

Jorieke en Dennis Klein Poelhuis zijn al geruime tijd franchisenemers van Bakker Bart in Haaksbergen, tevens zijn ze actief op de bezorgmarkt in Haaksbergen (bakkerbart.nl en thuisbezorgd.nl). De winkel aan de Spoorstraat blijft daarom gewoon open en zal zich meer gaan richten op de bezorgmarkt en producten voor thuis. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Markt zetten Jorieke en Dennis een mooie volgende stap met hun succesvolle onderneming.