27 sep - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 11:34

Beleven en genieten bij Twents Genot Wijnen & Dranken

HAAKSBERGEN – Vanwege het grote succes in voorgaande jaren staan er ook dit najaar weer diverse proeverijen en evenementen op het programma, georganiseerd door Twents Genot Wijnen & Dranken.

Om te beginnen vindt er een exclusieve whiskyproeverij plaats op donderdagavond 28 november bij Bistro de Postkoets. Deze masterclass zal worden gepresenteerd door whiskykenner Arjan Hartkamp, Sales Ambassador van Loch Lomond Brands. Arjan is een kenner en entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whisky distilleries. De bezoekers krijgen deze avond 8 verschillende (single) malts te proeven in een mooie line-up. Uiteraard worden daar weer een aantal luxe hapjes bij geserveerd. Kosten zijn 30 euro per persoon inclusief bijpassende hapjes.

Zaterdagmiddag 30 november kunnen bezoekers tijdens een exclusieve productpresentatie kennis maken met verschillende nieuwe wijnen, whisky’s, likeuren en speciaalbieren. Er zullen meerdere adviseurs aanwezig zijn die informatie zullen geven. De presentatie wordt gehouden in de winkel van Twents Genot Wijnen & Dranken. De entree is gratis, aanmelden verplicht.

Beide evenementen staan in het teken van de gezellige decembermaand die alweer voor de deur staat. Maak kennis met de bijzondere wereld van wijnen, whisky’s, likeuren en speciaalbieren. Meer informatie is te vinden op www.twentsgenot.nl of Facebook.com/twentsgenot. Aanmelden kan eenvoudig via de website, in de winkel aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen, via telefoon 085-2737524, de facebookpagina of info@twentsgenot.nl

Meld u snel aan, want ervaring leert dat de proeverijen snel vol zitten.