08 feb - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 16:03

Ben & Carmen Steneker met Gerard Bierman in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Op zondagmiddag, 17 februari is er een gezellige Country-middag bij Partycentrum De Oude Molen, Fazantstraat 35 in Haaksbergen. Ben Steneker en  zijn dochter Carmen treden op.

Als speciale gast hebben ze goede vriend en uitstekende zanger Gerard Bierman uitgenodigd. Gerard timmert al heel lang met allround Music aan de weg maar de laatste jaren heeft hij zijn hart verpand aan Countrymusic. Door zijn prima stem en innemende persoonlijkheid is hij een echte publiekslieveling geworden. Bij de verkiezingen van de DCMA was hij vorig jaar genomineerd bij de 5 meest favoriete countryzangers van de Benelux. Zijn repertoire is afwisselend en hij zal zeker nummers van zijn favoriete zanger Alan Jackson laten horen.

Op 17 februari heeft de middag een extra feestelijk tintje omdat Ben’s vrouw Irene zijn 84 ste verjaardag een beetje gekoppeld heeft aan deze countrymiddag.

Daarom ook het extra gastoptreden van Gerard Bierman uit Meppel. Het mag best bijzonder genoemd worden dat iemand met de leeftijd van Ben nog regelmatig op het podium staat, onmisbaar gesteund door dochter Carmen.

Het is vooral de bedoeling er een leuke middag in ongedwongen sfeer van te maken samen met fans, vrienden, kennissen en familie, onder het motto: Let’s have a Party. Iedereen is van harte welkom, de entree is € 10.—p.p. en men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of 053-569 6878.  Aanvang is 14.30 uur en de zaal is geopend vanaf 14 uur.