09 okt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:39

Bianca’s Eetcafe en Haackey Dames 2 houden benefietavond

HAAKSBERGEN – Dames 2 van hockeyvereniging Haackey houdt samen met Bianca Sibum, eigenaresse van ‘Bianca’s Eetcafé, een benefietavond op vrijdag 1 november. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een nieuw waterveld.

De leden van hockeyvereniging Haackey organiseren een aantal activiteiten om geld in te zamelen voor een nieuw waterveld. Deze wens is groot, omdat de speeltechniek bij onze spelers ontbreekt, aangezien de meeste hockeyverenigingen al op dit soort velden spelen. Voor deze benefietavond is een heerlijk 3-gangen menu samengesteld voor maar 25 euro p.p. Om alles goed te laten verlopen is de avond van vrijdag 1 november verdeeld in 3 tijdstippen: om 18.00, 18.30 en om 19.00 uur zodat iedereen op zijn wenken bediend kan worden. Wilt u deze speciale avond ook niet missen? Of wilt u ons helpen bij onze inzamelingsactie voor Haackey? Reserveer dan snel via
d2.benefiet@gmail.com met het gewenste bovenstaande tijdstip, VOL=VOL. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke benefietavond? Volg dan Haackey Dames 2 ook op Facebook.