09:51 Haaksbergen - aangepast om 09:52

bij Orrsing Schoenmode Haaksbergen

De nieuwste voorjaarstrends

HAAKSBERGEN – De lente staat weer voor de deur! Wie dit voorjaar graag mooi voor de dag komt, kan bij Orrsing Schoenmode in Haaksbergen de nieuwste trends ontdekken. Er zijn weer veel nieuwe kleuren en hippe prints dit voorjaar. De eerste voorjaarsparen gingen al weer over de toonbank!

HAAKSBERGEN – Orrsing Schoenmode biedt niet alleen de nieuwste trends op schoengebied, maar ook juist een optimale maat. Immers, de mooiste schoen is niets waard wanneer deze niet goed zit. Orrsing Schoenmode voert daarom ook diverse breedtematen zodat voor iedere voet een goed passende schoen te vinden is. Dit voorjaar is het weer volop sneakers wat de klok staat. Daarnaast zijn instappers ook steeds populairder; stoer met een wat dikkere zool of juist iets nettere, het is er allemaal. Merken als Durea, Wolky, Piedi Nudi, Xsensible, DL sport, Hartjes en Gabor hebben allemaal verschillende breedtes in hun assortiment, wat de pasvorm uiteraard ten goede komt. Nieuwe prints en kleuren, zoals room, vergrijsd groen, wit, zand, diverse blauwtinten en multicolor worden door menig fabrikant aangeboden, wat een genot is om te verkopen en waar veel leuke reacties op komen, aldus Orrsing Schoenmode. Een merk als Xsensible heeft tegenwoordig veel verschillende leesten en steeds mooiere modellen met diverse prints en kleuren. Zo zijn er prachtige sneakers, veelal met rits, met verschillende zooltypes en breedtematen. Het is natuurlijk de uitdaging om voor ieder paar voeten de best passende en leukste schoenen te vinden, daarom is de inkoop ook heel belangrijk. “Samen met de fabrikanten steeds weer modernere en nieuwe materialen uitzoeken, wat een leuk vak hebben wij toch.”

Orrsing Schoenmode nodigt u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in de winkel. Laat u verrassen door wat zij hebben ingekocht dit voorjaar. Uiteraard mag u altijd rekenen op vakkundig advies en service van Henrie en Annette Orriëns – Delsing. Orrsing Schoenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Kijk voor meer informatie ook op: www.orrsing.nl of kijk voor inspiratie op Facebook: ‘Orrsing Schoenmode’.