14:06 Haaksbergen - aangepast om 21:08

Biljarten: Grote Prijs weer van start

HAAKSBERGEN – De 46e editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen.

Er wordt met de vertrouwelijke 6 poules gespeeld in de A-poule en 6 poules in de B-poule. De winnaar van elke poule  plaatst zich voor de finale. Deze staat gepland op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 bij biljartcentrum de Oude Molen. Op zaterdag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn.

Voorrondes
De voorrondes moeten worden gespeeld tussen 11 oktober 2022 en 13 februari 2023 Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen. Nieuw vanaf dit jaar is dat er ook in de kantine van HSC’21 voorronden gespeeld worden. Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl, waar te zijner tijd ook alle speelschema’s, uitslagen en resultaten zijn te vinden.

Bepalen speeldata
Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés. Inschrijvingen moeten voor  1 oktober binnen zijn. ,,Op zaterdag 8 oktober as. om 16.00 uur worden de deelnemers geacht aanwezig te zijn op de voor hen ingedeelde speellocatie”,meldt Brian ter Braak van de organisatie. ,,Dan kunnen we samen de speeldata bepalen. Mocht iemand op deze dag verhinderd zijn, dan moet die speler de teamleider van de poule op de hoogte stellen van zijn of haar beschikbaarheid.”

Ronny Masselink won de laatste editie van de Grote Prijs van Haaksbergen. Foto: Biljartenhaaksbergen.nl.