24 mei - 14:32 Haaksbergen - aangepast om 10:34

Bloedstollend slot voor Bon Boys

‘Kom de ploeg maandag in Enschede steunen’

HAAKSBERGEN – Bon Boys wil van de uitwedstrijd op Tweede Pinksterdag bij Suryoye een thuiswedstrijd maken. De club hoopt dat veel Haaksbergenaren maandag naar Enschede gaan om het eerste elftal te steunen in de laatste competitiewedstrijd.

De club roept op het eerste elftal te steunen. Want Bon Boys leeft nog. Met nog één wedstrijd te gaan mag de ploeg van trainer Matthijs Blijham nog hopen op het kampioenschap in de tweede klasse.

Door het puntenverlies zondag van Stevo is het ontzettend spannend geworden. Stevo speelde met 1-1 gelijk bij SDC’12. Bon Boys won met 4-1 van Lemelerveld. Zowel Bon Boys als ATC’65 kan maandag profiteren van de misstap van Stevo. Wie wordt er kampioen? ATC’65? Stevo? Of wordt Bon Boys de lachende derde? ATC’65 en Stevo hebben het in eigen hand. Zij spelen maandag tegen elkaar in Geesteren. De winnaar van Stevo-ATC’65 is kampioen. Maar bij een gelijkspel in die wedstrijd kan Bon Boys met de titel aan de haal gaan. Bij een gelijkspel tussen Stevo en ATC’65 en een zege van Bon Boys bij Suryoye is Bon Boys kampioen. Barst er pinkstermaandag tegen vieren een groot feest los in de Veldmaat? Het zou zomaar kunnen. De opdracht voor Bon Boys is klip en klaar. Alleen bij winst is er kans op de titel. Bon Boys hoopt op de ondersteuning van veel Haaksbergen-aren op het sportpark in de Wesseler-brink. Suryoye speelt op het terrein bij UDI, tegenover Victoria’28. Bon Boys speelt nacompetitie als de titel naar ATC’65 of Stevo gaat. Suryoye-Bon Boys op maandag 29 mei begint om 14.00 uur.

Foto: Bon Boys won zondag met 4-1 van Lemelerveld en kan nog kampioen worden. Foto: Bon Boys.