14:56 Haaksbergen - aangepast om 08:41

Bon Boys laat twee punten liggen

De stemming in de kleedkamer was die van een nederlaag. Weinig woorden, gebogen hoofden, diepe teleurstelling. Bon Boys hervatte de competitie met een gelijkspel tegen Columbia (0-0) en dat voelde aan als een verliesbeurt. De deceptie zat ‘m onder meer in het feit dat Columbia in de laatste tien minuten nog maar met 9 man op het veld stond na twee rode kaarten. De eerste kaart viel een minuut of tien daarvoor.
Bon Boys beukte in die slotfase op het doel, kreeg ook enkele opgelegde kansen, maar de uitstekende doelman van de bezoekers gaf geen krimp. Zo was het, en bleef het 0-0 in de eerste wedstrijd na de winterstop. Hoewel het laatste deel van het duel bleef hangen, verloor Bon Boys de twee punten misschien juist wel in de eerste helft. In die fase was Bon Boys te slordig in balbezit om het verschil al te maken. Youri Gersmann en Niels Rupert waren nog wel dichtbij de openingstreffer, maar de twee linkspoten kwamen net niet goed uit.
De bezoekers kregen voor de pauze een halve kans, en kwamen na rust zelfs helemaal niet meer in de buurt van het doel. In 90 minuten kreeg Columbia ook geen hoekschop. Dat zegt wel iets over de verhoudingen, maar ondanks het overwicht was Bon Boys op deze dag net niet goed genoeg om de muur te slopen.