14:27 Haaksbergen - aangepast om 14:27

Bon Boys simpel langs MVV’29

Een week voor de topper tegen Achilles’12 heeft Bon Boys geen misstap begaan. Tegen MVV’29 was het spel niet altijd even verheffend, maar de zege (4-1)kwam  geen moment in gevaar. Het krachtsverschil was groot Na die snelle openingstreffer verzuimde Bon Boys om in een rap tempo de wedstrijd te beslissen. Pas na 35 minuten viel het tweede doelpunt. Aanvoerder Gerben Jacobs was na een hoekschop attent bij de tweede paal: 2-0. Binnen tien minuten na rust stond het al 4-0, na een schot van afstand van Erik Makkink en een goal van Jeffrey Zijlstra. Vanaf dat moment liet de thuisploeg het een beetje lopen. Het spel werd steeds slordiger, en na een onoplettendheid achterin mocht MVV zowaar nog de eretreffer maken.