18 nov - 10:23 Haaksbergen - aangepast om 10:23

Bon Boys weet weer wat winnen is

Na drie wedstrijden zonder zege won Bon Boys zondag de wedstrijd die het moest winnen. Het Apeldoornse WSV werd op De Greune met 4-1 verslagen.

Het scenario vooraf was duidelijk: na de mindere serie moest er gewonnen worden van WSV. Die boodschap werd uitstekend opgepikt, want na een kwartier spelen leidde de thuisploeg al met 2-0.

Stein Vrieze brak de wedstrijd op aangeven van Milan Bultman al snel open. Met een uitstekende loopactie vanaf het middenveld verraste hij de defensie van WSV.: 1-0. Bon Boys hield de druk erop en niet veel later schoot Youri Gersmann de 2-0 binnen.

Een kwartier voor tijd kwam WSV vanuit het niets terug in de wedstrijd na een misverstand tussen Jordi van Ek en Stefan Busschers. De spits van de bezoekers pikte de terugspeelbal op en schoot beheerst de 2-1 binnen. Ondanks dat moment kwam Bon Boys daarna nooit serieus in de problemen en wat daarbij hielp was dat de ploeg al snel weer het verschil van twee op het scorebord bracht. Een prima voorzet van Mika Beukert werd door de naar binnengekomen Youri binnengetikt: 3-1.

Daarmee was de wedstrijd gespeeld en prikte Bon Boys op de valreep nog een treffer binnen. Het goede voorbereidende werk was van Koen ter Hogt, waarna Martijn Richters zijn zesde treffer van het seizoen scoorde: 4-1.