12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:29

Bram Tankink van de partij Ronde van Almelo

HAAKSBERGEN – Op woensdag 28 augustus houdt de Profronde Almelo het Wielercafé in ’t Hookhoes  (Grotestraat 126) en daarbij is ook inmiddels gestopt Haaksbergs trost op het stalen Ros Bram Tankink te gast.

Presentator Eddy van de Ley gaat in gesprek met Steven Rooks én Bram Tankink. Wielerromantici weten hun weg inmiddels te vinden naar het Wielercafé. Hen wacht traditiegetrouw een memorabele avond met humor, inhoud en mooie verhalen. Aan de hand van Eddy van der Ley geven de twee kleurrijke ex-topcoureurs een onthullend kijkje achter de schermen van de wielerwereld. Tankink en Rooks kunnen honderduit vertellen over successen en tegenslagen, verpakt in mooie anekdotes en leerzame verhalen. In het interactieve programma krijgt het publiek uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen. Na afloop is er een meet & greet. Van der Ley: ,,Het mooie van het Wielercafé is dat je met elkaar ook vooruit kan kijken op de komende koers. En met Bram Tankink schuift natuurlijk een regionale kanjer aan wat voor Haaksbergenaren een extra dimensie aan de profrond van Almelo geeft. Bram heeft altijd een mooi verhaal. Hoe kan het ook anders na zo’n imposante carrière op de fiets. Met Bram erbij verveel je je nooit”, weet de presentator uit ervaring. ,,Waar Bram opduikt, zie je ook Haaksbergenaren die hem al jaren volgen en die zullen er ongetwijfeld ook zijn tijdens het wielercafé van de Almelose Profronde. Bovendien doet Steven Rooks niet voor Bram onder met spraakmakende anekdotes. Wat dat betreft hebben we een gedroomd duo aan tafel.” Het Wielercafé is sinds vijf jaar onlosmakelijk verbonden met de Almelose Profronde. Die is vrijdag 30 augustus. De start van de koers is om 20.00 uur. Toegang van het wielercafé is gratis en de inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

Foto: Sportcafés met presentator Eddy van der Ley zijn altijd vermakelijk en spraakmakend. Bram Tankink is een van de gasten tijdens het wielercafé van de Profronde van Almelo.