20 jan - 10:33 Haaksbergen - aangepast om 10:35

Buurser revue geet in 2024 Dom Vedan

Dom Vedan is de titel van de 56e Buurser revue. Schrijver Gerjan Scholten heeft  weer een mooie revue geschreven met onderwerpen die het dagelijkse leven op het platteland bepalen. Natuurlijk zullen actuele onderwerpen zoals natura 2000 en het stikstof beleid voorbij komen. En waar halen boeren nog extra inkomsten vandaan. Is het opzetten van een “Be en Be” hiervoor een optie? En wat doet het tekort in de zorg met de vergrijzing op het platteland, of kan de vergrijzing hier zelf een bijdrage aan leveren?

Genoeg ontwikkelingen om weer een mooie revue op de planken te zetten. Kom ook kennis maken met onze nieuwe Dien, Yvonne Wijlens , die op spectaculaire wijze haar intrede zal doen als nieuwe partner van Jaan. Yvonne vervangt Ria Kleyne Snuverink die na  33 jaar afscheid heeft genomen van haar rol als Dien. De zanggroep staat weer onder leiding van Harry te Wierik. En de nieuwe dames van de dansgroep staan weer onder leiding van Jessica ten Hagen. Vanaf maandag 29 januari begint de kaartverkoop bij Wildenborg in Buurse. U kunt hiervoor vanaf dan contact opnemen met Angelique Wildenborg 06 13244994. Kijk ook op:  www.buurserrevue.nl of volg onze Facebook pagina.

De revue zal plaatsvinden in zaal Winkelman op: vrijdag 8 maart première, zondag middag 10 maart senioren voorstelling. De overige voorstellingen vinden plaats op 15, 16, 21, 22, en 23 maart en beginnen om 20.00 uur. De kosten van de kaartjes zijn 15 euro, voor de senioren voorstelling 10 euro. Kop koffie is hierbij inbegrepen.