16 jan - 11:11 Haaksbergen - aangepast om 08:52

Caravan- en kampeerauto expo 2019

HAAKSBERGEN – Bij Henk Pen in Haaksbergen krijgt u  een heerlijk vakantiegevoel bij een bezoek aan de jaarlijks terugkerende EXPO te Haaksbergen. Deze wordt gehouden van 12 tot en met 19 januari a.s.

Dit jaar zijn er weer vele demonstraties,  zijn verschillende campings present om u de mooie plekjes in Europa te laten zien, is er een restaurant ingericht voor de inwendige mens en om het geheel sfeervol af te maken zal een band het geheel muzikaal omlijsten, op zaterdag 12 januari worden er elk uur geweldige prijzen verloot, zoals een week lang gratis gebruik van een kampeerauto of caravan. Voor de kinderen is er ook genoeg vertier.

Nieuw dit jaar:

Henk Pen gaat exclusief in Nederland van start met een pilot voor een nieuw concept: ‘Deelcamper’. Een nieuwe en zeer compleet uitgeruste camper met o.a. een luifel, navigatie, airco, flat screen TV, satellietschotel, achteruitrijcamera en nog heel veel meer voor slechts € 24.995,-. Benieuwd naar deze camper? Wees er dan snel bij want er zijn er slechts 9 beschikbaar voor de pilotfase. Henk Pen onthult op 12 januari deelcamper.com in Nederland! Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.deelcamper.com. Een dagje uit? Kom naar de caravan- en kampeerauto-expo van 12 tot en met 19 januari a.s. Ook zondag 13 januari geopend. Kijk voor de openingstijden op onze website: www.henkpen.nl/expo2019. Adres: Westsingel 2, 7481 WK Haaksbergen  info: 053-5722083. Gratis parkeren en entree.