23 jan - 11:54 Haaksbergen - aangepast om 11:54

Carnaval gaat terug in de tijd

Uit de Oude Doos!

HAAKSBERGEN – Neem een sprong terug in de tijd samen met H.K.V. De Keien-
sleppers. Met als thema “Uit de oude Doos” zal zoals ieder jaar een heel programma voor u klaar staan.

Carnavalsvereniging “De Keiensleppers” houdt op zaterdag 26 januari 2019 haar jaarlijkse gala-party bij residentie `t Hagen. Onder leiding van stadsprins Erik-Jan en zijn adjudant Nick vieren wij dit jaar carnaval. Dit duo zal voor op gaan in de polonaise. Dit jaar is er gekozen voor het thema: Uit de Oude Doos. Dus trek je oude pak uit de kast, kleed je zoals ze deden in de jaren 90, 80, 70 of zelfs van daarvoor, niks is te gek! Het thema zal terug te zien zijn in de optredens en aankleding van de zaal. Zowel in de middag als in de avond staan er leuke artiesten voor u klaar om u te mogen vermaken. Om er samen met u een mooi feest van te maken!

Voor de middag is de zaal om 13.30 uur geopend, rond de klok van 14.00 uur zal het programma beginnen. Deze middag is speciaal voor de ouderen, minder validen en hun begeleiders. Onze prins en adjudant zijn beide betrokken bij de VASH, daarom nodigen wij deze groep graag uit om de middag met ons te beleven. Deze middag wordt u aangeboden door verscheidene ondernemers uit Haaksbergen. We laten deze middag graag zien hoe wij en u kunnen genieten van het carnavalsfestijn.  Er zullen optredens zijn van onder andere onze dansgarde en andere artiesten. We zullen afsluiten met de Borghenders uit Borne.

Het avondprogramma begint vanaf 20.15 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. Tijdens deze avond zullen er tal van optredens zijn, van binnen en buiten de vereniging. O.a. onze eigen dansgarde, de Kiezelsleppers en als hoofd-act Triple NiX. DJ Party Power zal deze avond afsluiten. Graag nodigen wij jullie uit om deze dag samen met ons te beleven!