12:28 Haaksbergen - aangepast om 12:28

Circus Renz Olympia komt naar Haaksbergen 

Sportpark de Els,Trompstraat bij de Sporthal 

HAAKSBERGEN – Circus Renz Berlin is blij om na 2 jaar met een unieke en eenmalige samenwerking met Circus Olympia op tournee te kunnen gaan in Nederland met een nieuwe show genaamd “The Show Must Go On”. Met de echte Renz Berlin traditie van o.a. paarden, honden en kamelen, maar laat u ook mee terug nemen naar de tijd van Grease, kijk vol verwondering naar de trapeze act of naar onze jongste clowns. Als je denkt dat je op een stoel alleen kan zitten, dan denk je na een bezoek aan onze show wel anders.

Circus Renz Olympia een  klassiek circus vol met schoonheid en dierenliefde in een hedendaagse voorstelling. 

Het circuscomplex zal worden opgebouwd aan de Trompstraat bij Sportpark de Els, kom kijken naar een van onze voorstellingen op donderdag 23 juni om 16.00 uur, vrijdag 24 juni om 16.00 uur, zaterdag 25 juni om 15.00 uur, zondag 26 juni om 14.00 uur. 

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de circuskassa tijdens speeldagen (m.u.v. zondag) tussen 11.00 – 12.00 uur of een half uur voor aanvang van de show, helaas is pinnen niet mogelijk. Voor meer info bezoek onze website www.circus-renz.nl.