10:40 Haaksbergen - aangepast om 10:42

Concert Haaksbergse Harmonie 

HAAKSBERGEN – Op zaterdagavond 18 maart om 19:00 uur brengt de Haaksbergse Harmonie een concert ‘Aan De Hand Van De Meester’: Bert Appermont in Partycentrum Het Hagen. In 2019 vond er al eerder een ‘Aan De Hand Van De Meester’ plaats, toen met Jacob de Haan. Deze keer komt Belgische componist en dirigent Bert Appermont naar Haaksbergen.

’s Middags zal er door de muzikanten van de Harmonie én muzikanten uit de regio die zich hebben opgegeven een workshop gevolgd worden van Appermont. Hij duikt samen met de muzikanten diep in de materie van zijn eigen geschreven stukken en deze worden gerepeteerd en geperfectioneerd voor het concert diezelfde avond. Op deze manier is er de unieke kans om de werkwijze van de Belgische componist van dichtbij te ervaren. Deze workshop is open toegankelijk voor publiek en zal aanvangen om 13:30 uur.

Wat kunt u van het concert verwachten? Bert Appermont heeft vele stukken geschreven en samen met hem is de Harmonie tot een mooie selectie gekomen: een spectaculaire opener, een mooie mars, een verhaal over Noah’s Ark, het sprookje Rapunzel, de tweestrijd tussen liefde en loyaliteit in Ivanhoe, een stuk dat speelt met natuurelementen en een arrangement van de bekende popband Coldplay.

Kortom, deze avond is een unieke kans om uw eigen Haaksbergse Harmonie in actie te zien en te genieten van de meesterwerken van Bert Appermont. Het beste van alles: de entree is volledig gratis! Mis dit bijzondere evenement niet en kom op zaterdag 18 maart om 19:00 uur naar Partycentrum Het Hagen voor een avond vol prachtige muziek. We hopen u daar te zien! (Zaal open om 18:45 uur).