11:44 Haaksbergen - aangepast om 11:44

De bal gaat weer rollen bij HSC’21

HAAKSBERGEN – Vorige week maandag was de eerste training en eerder die dag werd ook de laatste nieuwkomer verwelkomd. Een opmerkelijke versterking, want met Alexander Bannink heeft HSC’21 een middenvelder gestrikt met veel ervaring in het betaald voetbal. Een week eerder was de terugkeer van Wessel Witbreuk van de beloften van FC Twente al rond gekomen. Beide spelers hebben nog wel de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanbieding van een profclub, mocht deze zich aandienen.

HSC’21 lijkt er komend seizoen vooral in aanvallend opzicht voorop te zijn gegaan, met de komst van Witbreuk, Mohammed Iallouchen van FC Suryoye en Yannik de Vries van Eilermark. In het afgelopen seizoen kende de ploeg voor de winterstop een uitstekende periode. Na de winterstop ging het een stuk moeizamer en toen de competitie begin maart werd stilgelegd wachtte HSC’21 nog altijd op de eerste zege van het kalenderjaar.

De voorbereiding is net als de achterliggende jaren opgedeeld in twee fases. Tot en met 7 juli wordt er alleen getraind, waarna op 3 augustus de training wordt hervat. Het is te hopen dat er dan ook weer oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden. In ieder geval staan er alvast duels gepland tegen Longa’30, Silvolde, HHC Hardenberg, RKZVC, DETO, Excelsior’31 en SC Genemuiden.