20 nov - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:24

De Biester presenteert Next Generation

HAAKSBERGEN – Zalencentrum Het Bakkershuis houdt op vrijdag 6 december weer het jaarlijkse Biester Reüniefeest met dit keer ‘Next Generation’ als thema. DJ’s draaien op verschillende plekken voor meerdere generaties.

Want de jonge generatie komt eraan. En om hier alvast rekening mee te houden hebben we besloten om dit jaar 2 verschillende area’s te gaan gebruiken. DJ Johan Evers draait als voormalig eigenaar van Café De Biester samen met Dj Martin Masselink hits uit de jaren 70 tot en met 90 in de tent bij Het Bakkershuis. Binnen laat Dj Yobo vooral House, Club, en Top 40 uit de speakers knallen. Wat ooit begon als afscheidsfeestje voor Johan Evers is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks avondje stappen voor jong en oud. En zolang Johan en Martin er veel plezier aan beleven, gaan ze gewoon door. Dit jaar staat er een grote, verwarmde feesttent op de parkeerplaats bij Het Bakkershuis, die een dag later onderdak biedt aan carnavals vereniging De Schipbek’n Keerls.

Eigenaar en uitbater Jeff Sloot van het zalencentrum aan de Molenstraat ziet de nieuwe opzet wel zitten. ,,Misschien hebben we iets nieuws bedacht met ‘twee generaties stappen onder 1 dak’. We hopen hiermee iets voor de Haaksbergse jeugd te betekenen. Voor die generatie is hier weinig uitgaansgelegenheid meer over. En wordt het een succes, dan zullen we zeker overwegen hier verder iets mee te doen.” Kaarten zijn te koop bij Het Bakkershuis tijdens openingstijden. Let op: de 18+ regels worden streng nageleefd.