14 nov - 14:41 Haaksbergen - aangepast om 14:43

De Haaksbergse Harmonie toont nieuwe concerttenues tijdens concert Shaffy & Brass

De Haaksbergse Harmonie, u allen wel bekend van de verschillende concerten in en rondom Haaksbergen, toont zondag 19 november haar nieuwe concerttenue in Theather de Kappen. Dit gebeurt tijdens het concert Shaffy & Brass, samen met Belgische chanteuse Micheline Van Hautem en special guest Jos Jansen op bastrombone.

Al een lange tijd is de Harmonie op zoek naar een flitsend nieuw tenue voor tijdens concerten en marsen bij extreme hitte, denk aan de avond4daagse. Om dit te realiseren is er een outfitcommissie in het leven geroepen. De leden Michelle, Han, Yvonne, Moniek en Mariel hebben verscheidene keren met elkaar overlegd en zijn tot een ontwerp gekomen. Mariel, werkend bij MK Bedrijfskleding & PBM’s in Hengevelde, heeft vervolgens alles in beweging gezet: denk aan het laten maken van proefmodellen, het passen en meten en vervolgens het bestellen van de tenues. 

Met deze tenues hoopt de Haaksbergse Harmonie een frisse uitstraling te kunnen geven bij verschillende concerten. Een mooie eerste gelegenheid is het aankomende concert op zondag 19 november in Theater de Kappen. Belgische chanteuse Micheline Van Hautem komt deze dag naar Haaksbergen om samen met het orkest de liederen van Ramses Shaffy te zingen, Shaffy & Brass. Nummers als ‘Sammy’, ‘Bewonder’, ‘Stil In Amsterdam’ en ‘Pastorale’ worden door haar gezongen en begeleid door het concertorkest van de Haaksbergse Harmonie. Special Guest Jos Jansen vult het geheel aan als solist op bastrombone.  U kunt uw kaarten bestellen via de site van Theater de Kappen.

Foto: ©Kyrian Lohuis, Haaksbergse Harmonie