09 sep - 11:40 Haaksbergen - aangepast om 11:42

De Hondenplons in zwembad Rekken

HAAKSBERGEN –  Zoals elk jaar, vindt na het zwemseizoen in Natuurzwembad Rekken, de hondenplons plaats, al jaren een geweldige happening voor zowel de viervoeter als het baasje. Dit jaar op zaterdag 16 september.

Een paar dagen voor de plons, gaat het waterpeil van het natuurbad (zandbodem) omlaag waardoor er een strandje ontstaat. Zo kan de baas samen met zijn hond rustig het water in gaan, voor de hond die geen water kent. De meeste honden redden zichzelf en douwelen tezamen het water in. De sfeer is altijd enorm leuk en gezellig. Het initiatief komt van de vrijwilligers van het zwembad en Monique van Sark, van Gentle Way. Zij is dagelijks bezig met de verzorging en training van honden in haar eigen salon. 

Wil jij je hond laten meespelen op deze spetterende zaterdag geef je dan van tevoren wel op, Monique zal dan zoveel mogelijk de juiste honden bij elkaar plannen. Natuurlijk ligt de verantwoording bij de baasjes zelf, maar dat het een feestje wordt is wel duidelijk.

De entree voor de hond is €4,00. de baasjes mogen gratis mee. Consumpties zijn verkrijgbaar bij de kiosk van het Natuurbad Rekken. Deze spetterende activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 16 september en is van 10 tot 13.00 uur. Opgeven kan bij Gentleway: 06-13025881.