10:50 Haaksbergen - aangepast om 10:50

De Vakspecialist, Installatiebedrijf Michorius

HAAKSBERGEN – Installatiebedrijf Michorius draagt zorg voor een goede werkomgeving waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen en biedt daarnaast een portfolio van disciplines dat voldoet aan de wensen van de consument, trends, ontwikkelingen en regelgeving.

Flexibel, authentiek en dicht bij de klant staan, zijn de kenmerken van onze medewerkers. Een open, collegiale cultuur en de platte organisatie kenmerken Installatiebedrijf Michorius Door dicht bij onze klanten te staan en door een juiste prijs-kwaliteit verhouding streven wij naar een langdurige relatie met onze klanten.
Installatiebedrijf Michorius heeft als doel om een integere, betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn welke beschikbaar is als totaalinstallateur voor particulier en bedrijf. Installatiebedrijf Michorius wil als organisatie verantwoordelijkheid dragen voor de totale projectrealisatie. Verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, monteren en ‘slim’ kop-pelen van disciplines binnen ons vakgebied teneinde het woon c.q. werkcomfort te vergroten.
De wereld om ons heen verandert.
Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien en bloeien, zullen we vooruit kijken.

Trends en ontwik-kelingen die van invloed zijn op ons bedrijf en diensten zullen we doorgronden en ons eigen maken.
Wilt u nieuwbouwen, verduur-zamen, verbouwen of een comfort wens in uw woning verwezenlijken maak dan een afspraak bij ons in de showroom.

Zie voor meer informatie de pagina Vakspecialist in Weekblad Rond Haaksbergen