12:00 Haaksbergen - aangepast om 17:32

De Vale Doffer Kampioenen 2020

HAAKSBERGEN – Een huldiging van onze kampioenen zit er momenteel in verband met de corona-perikelen niet in. Maar onze kampioenen worden toch even in het zonnetje gezet door middel van een persoonlijk woord en het benoemen van de gewonnen kampioenschappen. De komende tijd zal wekelijks een kampioen aan u worden voorgesteld waarbij de gewonnen kampioenschappen worden benoemd.

Han Wildenborg

Deze directeur van machinefabriek WIHA is tevens penningmeester van onze club. Drukke werkzaamheden en een soort van vakantieverslaving (meestal met camper) willen er nogal eens voor zorgen dat Han niet altijd inkorft, maar dit jaar hebben we hem toch bijna alle weken mogen begroeten in het clubgebouw. In zijn vrije tijd klimt Han nogal eens op zijn mountainbike, speelt hij op zondagmorgen een potje voetbal met een vriendenteam en maakt hij ritjes in zijn cabrio of andere auto. Nooit te beroerd een prijsje te sponsoren of iemand te helpen door het schenken van enkele jonge duiven is Han een graag gezien lid binnen onze club.

Vooral op de jongeduivenvluchten was Han de te kloppen man. Naast alle gewonnen taarten op met name deze jongeduivenvluchten, won dit goedgemutste, hardwerkende en sportieve lid van De Vale doffer dit jaar de volgende kampioenschappen in onze vereniging:

•  1e onaangewezen jonge duiven

•   2e aangewezen jonge duiven

•  1e, 3e, 4e, 5e, 6e, 7e, 9e en 10e duifkampioen jonge duiven

•  6e generaal onaangewezen

•  8e generaal aangewezen.

Gefeliciteerd Han met je behaalde successen.