13 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:48

Debby Stokkers breidt salon D’lashes & Beauty uit

HAAKSBERGEN – Eigenares Debby Stokkers van D’lashes & Beauty heeft haar salon aan de Blankenburgerstraat 35 uitgebreid. Om klanten te kunnen blijven helpen, zoals ze dat al jaren van D’lashes & Beauty gewend zijn, heeft ze onlangs versterking gekregen van Daphne.
Met een snel groeiende klantenkring werden de dagen te lang voor Debby Stokkers (34). De zoektocht naar een goede collega met dezelfde denkwijze en gedrevenheid duurde een jaar.
Ineens stond ze daar. ,,Klanten kwamen altijd voor mij, maar hebben in korte tijd ervaren dat ze bij Daphne in even goede handen zijn. Daphne heeft het vak echt in de vingers en bovendien zitten we op één lijn. Dat werkt heel plezierig.” Wie voor de eerste keer de salon van Debby binnenwandelt, moet meteen een prettige gevoel krijgen om vervolgens mooi en blij de salon weer uit te lopen. ,,Dan word ik ook blij. Want ik hou van mooi haar maken met als doel klanten mooi en gelukkig te maken. We nemen daar de tijd voor met de nodige persoonlijke aandacht voor iedere individuele klant.
Dat laatste vind ik minstens zo belangrijk en mensen weten dat.”Niets bij D’lashes & Beauty herinnert nog aan de voormalig slagerij Spikker op deze plek. Vijf jaar geleden werd het pand tot salon verbouwd, nadat Stokkers 12 jaar geleden als kapster op haar vorige adres een wimpersalon was begonnen.
Mooi haar maken is de basis van D’lashes & Beauty. Maar je kunt hier terecht voor het hele scala aan haarverzorging; van wimpers tot highlights en van epileren tot een compleet bruidsarrangement.
En nog veel meer. ,,Ook mannen zijn hier van harte welkom. Dat mag wel een beetje bekender worden. We zijn niet alleen een damessalon.” Meer op dlaschesandbeauty.nl en op Facebook. Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook.