16 jan - 10:55 Haaksbergen - aangepast om 10:55

Dick Bekkers zeer content met nieuwe locatie

HAAKSBERGEN- Dick Bekkers Art & Frame verhuist naar de Spoorstraat 55. De Haaksbergse kunstschilder opent dinsdag 22 januari op de bovenverdieping van het pand Wildenborg zijn nieuwe lijstenmakerij en atelier.

Met de verkoop van het pand Te Lintelo aan de Hema, moest ook Dick Bekkers op zoek naar een nieuwe plek voor zijn lijstenmakerij en het atelier waar hij schildercursussen verzorgt. Bekkers zegt de samenloop van omstandigheden allerminst te betreuren, want hij heeft er een prachtige plek voor teruggekregen. ,,Ruim, met een open karakter, goed toegankelijk en bovendien prachtig in het zicht tegenover de Kalter. De entree bevindt zich tussen Expert Bennink en bakker Bi’j Oons en staat goed aangegeven. Men hoeft het logo maar te volgen de trap op en je staat in de winkel. En mensen die slecht ter been zijn, kunnen de lift nemen. Ja, ik ben zeer content met deze nieuwe plek. Het biedt tal van nieuwe kansen.” De afgelopen weken zijn de winkel en het atelier geheel naar wens van Bekkers ingericht en momenteel worden de laatste plooien gladgestreken. ,,Het is een zeer praktische winkelruimte en dat geldt ook voor het atelier met verrijdbare wanden. Het gehele lijstenassortiment komt hier volledig tot zijn recht en er is veel ruimte voor de cursisten met ook nog eens prima inval van natuurlijk licht. Bovendien biedt het geheel de mogelijkheid van een permanente expositie voor zo’n 40 doeken tegelijk.”

Openingsactie

In het kader van deze opening heeft Dick Bekkers de hele maand februari een speciale openingsactie. Op alle inlijstingen achter glas is het passe-partout gratis. Op alle overige inlijstingen geldt een korting van 15 procent. Dick Bekkers Art & Frame is overigens tijdens de verhuizing gewoon open.