27 sep - 16:00 Haaksbergen - aangepast om 13:08

Diëtistenpraktijk Vitalise in Haaksbergen: De Kunst van vitaliteit

Sinds  1 september heeft Haaksbergen een nieuwe bestemming voor iedereen die op zoek is naar een gezondere en evenwichtige levensstijl. “We zijn verheugd om onze overname van de diëtistenpraktijk aan de Blankenburgerstraat 37 aan te kondigen, Diëtistenpraktijk Vitalise. Wij  staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar een gezondere leefstijl. Wat ons anders maakt, is onze benadering. Bij ons draait het niet om strenge diëten of het beperken van genietmomenten zoals een stukje taart of een avondje uit eten. Wij geloven in het vinden van de juiste balans en het omarmen van voeding die bij u past. Ons doel is om een voedingspatroon te ontwikkelen dat kan uitgroeien tot een levensstijl, zonder het gevoel te hebben dat u iets opgeeft.”

Wat maakt ons uniek? Wij bevinden ons in het pand van Fysiotherapie Sengers. We zijn trots op onze nauwe samenwerking met hen, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en u de juiste begeleiding in uw gezondheid kunnen bieden. Bij ons krijgt u de tools die u nodig heeft om uw gezondheid te optimaliseren op een manier die bij u past. We begrijpen dat voeding persoonlijk is, en ons doel is om u te helpen een voedingspatroon te vinden dat u comfortabel kunt volgen op lange termijn.
 Zorgvergoeding vanuit het Basispakket. Onze diensten worden in ieder geval voor 3 uur vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. U heeft recht op drie uur per jaar voor voedingsadvies van onze diëtisten.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? 

Bel ons:  085-0805753.
Kijk op: dietistenpraktijkvitalise.nl
Mail ons: info@dietistenpraktijkvitalise.nl
Of kom langs: Diëtistenpraktijk Vitalise
Blankenburgerstraat 37, Haaksbergen